Thursday, April 1, 2010

1.aprilli käsitöökoolitus


Täna oli kutsutud külaliseks Merle Vall. Ta pidi rääkima Gotlandi saarest ja selle käsitööst. Rääkis ka. Alustada sai aga plaanitust tüki maad hiljem. Meil oli nii palju tegemist ja igasuguseid probleeme arutada ja koostöiseid asju plaanida. Merle vaikselt jälgis ja muheles, nautis meie energiat ja tegutsemislusti. Ja siis sulandus kenasti seltskonda.


Pildil on Merle lõpetanud ja Liisa ka tänusõnad edasi andnud. Tegevus ja arutelu käisid käsikäes.

Tiiu poolt Aade Lõngast tellitud heie ja lõngad jõudsid kohale. Ega Tiiu peale kaalumise ja jagamise muud täna teha jõudnudki.


Ja kõigil oli kogu aeg midagi arutada ja teha.


Eneli näitas meile üht uut, Ahti poolt nikerdatud vigurit. Vööraami lukku. Ja Kadri üritas selles kaoses veidi korda luua ja meid üle rääkida. Ega see tal hästi õnnestunud (näostki näha). Meie sumin oli kõrvulukustav. Kahju, et video tegemata jäi. Sest see sumin lummas, oli positiivne, energiast ja ideedest tulvil.
Veel oli juttu taaskasutusest. Pildil esiplaanil Heli poolt valmistatud taaskasutusnäidis - vahvad seenekesed. Ja Liisa pildimaterjal oli õpetlik. Siis saime veel aimu, kuidas kasekoorest ja vanast lukust prossi teha. Oli kiire, töökas, väsitav ja õpetlik koolitus.

No comments:

Post a Comment