Friday, March 19, 2010

17.märtsi majanduskoolitus



17. märtsil jätkus ettevõtlusõppes raamatupidamise teema. Selgitusi jagas Kristina Virk. Peale lõunat käsitleti lühidalt õiguskeskkonda, äriõigust, lepinguõigust jm. ettvõtjale vajalikku. Ja lõimutud sai Võru ja Viljandi grupiga. Ootame teid blogisse :)


Koolituse käigus tehti nagu ikka käsitööd, kaeti teiste tegemisi ja aeti äriasju. Kaaruspaela tegemiseks vajalikud hargid on varsti kõigil osalejatel. Ahti tehtud, käsitöö valmistamiseks vajalikke töövahendeid hakkame (loodame) edaspidi oma blogis rohkem ja põhjalikumalt tutvustama.
Meil on Ahti nõusolek avaldada tema kontaktandmed siin blogis.
Ahti Parijõgi, tel. 5298652 Parandasin siin veidi peale Ahti kommentaari e-posti aadressi. Käsitöö teemal kirjutades kasutage e-posti aadressi: sujur@sujur.ee

Edu läbirääkimistel!


2 comments:

  1. Oi kui tore, igal kokkusaamisel kuulen Ahti kohta nii palju kiidusõnu, nüüd siin ka lõpuks tema kontaktid. Aitäh!

    ReplyDelete
  2. Tänaseks olid suured plaanid - pildistada neid tooteid, mil pole veel õnnestunud kaamerasilma ette jääda. Eilne koolituspäev Võrus aga lükkas mu plaane natuke tulevikku. Asi selles, et kõik 7 auguga kõlad ning suurte aukudega kõlad Kadi Pajupuu patentmaterjalide "Villu" ja "Veevi" ning kaltsuribadest vööde kudumiseks, osteti ära. Sama saatus tabas vööpiiritsaid. Eks vaja kiiresti uued teha. Lähemal ajal on kavas tootenimekirja täiendada vöökudumistelgedega - neid on nii palju küsitud ja käsitööinimestele(parimale osale inimkonnast) peab ju ometi võimaluste piires vastu tulema :)
    Kontaktandmetest niipalju, et mulle käsitöö teemal kirjutades soovitan kasutada e-postiaadressit sujur@sujur.ee See jääb teile ka üles kirjutamata meelde... onju?

    ReplyDelete