Friday, January 20, 2012

TuleLoo Tiiust ...

... on me blogis siin-seal küll vahetevahel juttu olnud, kuid ülevaatlikku lugu tema tegemistest siiski blogisse ei ole jõudnud. Nüüd siis teeme ära :)
Meie kirjutistest on läbi kumanud, et Tiiu tegeleb TuleLoo reiside korraldamisega. Nii ongi! Kuna oleme MTÜde hulgas veel üsna noorukesed - aprillikuus saame kaheaastaseks, siis 2 välisreisi :) kahe aasta sees on tubli töö! Käisime 2010. a Haminas ja 2011. a Riias. Tiiu muidugi ajas bussi välja, uuris, milliseid kohti külastada jne. Igatahes kõik laabus ja reisil saatis meid rõõmus meel nii vihmas kui päikeses.




Orgmets Tiiu käsitöö- ja kunstipisik on pärit juba kooliajast. 2009. a osales ta Käsitööga tööle Tartu koolitusgrupis. Tiiu arvab, et tänu projektis osalemisele avanes tal võimalus omandada uusi teadmisi koos hea seltskonnaga. Läbi TuleLoo projektide ja omakoolituste saab ta nüüd ja edaspidi juurde omandada veel erinevaid käsitöötehnikaid.


Vildist tooted on enamuses valminud märgviltimistehnikas. Kaunistamisel on kasutatud mitmeid võimalusi (tikkimine, nõelviltimine, merino villaga kaunistamine).

Tiiu töödest saavad terviklikuma pildi Tiiu sõbrad, kes tema Facebookilehele ligi pääsevad:) :(

Vilditud sussid on paljude lemmikuks saanud. Soojad ja kauni mustriga! Oskuslikult kinnitatud nahktald kaunistab ning annab sussidele pikema eluea.


Kalanahaga nahast tooted on valminud koostöös Peipsimaa Külastuskeskusega, iseloomustamaks piirkonda.



Tiiu on TuleLoolane, kes teeb ja jõuab, on alati abivalmis ja sõbralik! Sellisena tunneme Tiiut meie ja usun, et sellisena tunnevad teda ka teised tema sõbrad ja tuttavad :)


1 comment: