Saturday, January 8, 2011

TuleLoo pidas pidu!

Suured hanged, äsjasadanud märg lumi, umbes ja kitsad teed-tänavad ning tuisutuul ei takistanud tuleloolasi. Kõik, kes lubasid, jõudsid ka kohale.
Inga ütles, et EI VÕTNUD SEEKORD AUTOT KAASA! :) Teised MTÜ-lased olid samuti autod koju jätnud (peale ühe erandi, kes pudruses lumes nagu sahaga teed lükkas). Seega oli pokaal veini enamusele täitsa lubatud.


Pidu hakkab, pidu hakkab...
Siinkohal väike pildiraport kõigile tuleloolastele. Suurem pildimaht ikka selleks, et mitteosalenud ka osa saaks!

Tuleloolased testisid, mida on 1 euro eest võimalik poest leida. Pärast pakivahetust selgus, et üht-teist ikka saab! Ja päris vahvaid asju saab! 1 euro eest saab kas 1 pomelo või komplekti vardaid, samuti raamatu, kust ettevõtlustarkusi uurida. Kõrvarõngad - 1 euro. Kaks pakki teed, jälle euro. Seenenuga koos pintsliga 1 euro tk. Massaažikindad - 1 euro jne. Igatahes kergete killast see 1 eurose ostu tegemine ei olnud. Ikka olid hinnad komakohtadega. Ja proovi siis täpselt 1 eurone ost kätte saada. Siiski - TEHTUD! Ja eurohinnad ka selgemaks saanud. Edu euroteel meile kõigile!





Merle kogutud tarkuseterade kaasabil uurisime, milliseid õpetussõnu igaüks meist endaga uude aastasse kaasa võiks võtta ja meeles pidada.

Igatahes mina sain selgeks, et asju ei tasu laenata ja perega võiks rohkem aega koos veeta. Seega siis lõpetan ja hakkan õpetussõnu kuulama (kell on 4.46 hommikul, hmm, poen voodisse, et koos ühe pereliikmega aega veeta :).

Kõike kaunist!

No comments:

Post a Comment